Escape Room - Huisstijl & Spellen Ontwerp

Opdrachtgever: Escape Den Bosch

Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat de afgelopen jaren enorm gegroeid is in Nederland. Voor Escape Den Bosch, één van mijn vaste opdrachtgevers, heb ik de volledige huisstijl ontworpen.

In het logo wat ik voor Escape Den Bosch heb ontworpen, is een verwijzing te vinden naar het thema van één van de drie Escape Rooms: een Casino Escape Room.

Logo

Logo Design

Website design

Ontwikkeld door: Netvlies Internetdiensten

Ontwikkeld door: Netvlies Internetdiensten

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Banner van Escape Den Bosch

Banner van Escape Den Bosch

Banner van Groepsuitjes Den Bosch

Banner van Groepsuitjes Den Bosch


Escape City Game - Spel Ontwerp

Opdrachtgevers: Groepsuitjes Den Bosch en Groepsuitjes Breda

De Escape City Game is een spannende groepsactiviteit van Groepsuitjes Breda en Groepsuitjes Den Bosch. In dit bijzondere Escape Spel zijn de binnenstad van Breda en en de binnenstad van Den Bosch de speelvelden. De spelers worden op pad gestuurd met een box vol sloten die met behulp van aanwijzingen in de stad geopend kunnen worden.

Voor beide steden heb ik het volledige spel ontworpen, waaronder opdrachtkaarten en bonusvragenkaarten.

Foto's: © Groepsuitjes Den Bosch en Groepsuitjes Breda


Escape Loungespellen - Spel Ontwerp

Opdrachtgever: Escape Den Bosch

Bij Escape Den Bosch worden naast de drie Escape Rooms ook spellen aangeboden in de lounge, de zogenaamde Escape Loungespellen. Deze spellen hebben dezelfde thema's als twee van de drie Escape Rooms: een pokerthema en een martelthema.

Ieder team krijgt een pokerkoffer of een marteltas met allerlei attributen, raadsels en opdrachten. Beide spellen heb ik voor Escape Den Bosch ontworpen.