Escape Room — Logo & Huisstijl

Opdrachtgever: Escape Den Bosch

Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat de afgelopen jaren enorm gegroeid is in Nederland. Voor Escape Den Bosch, één van mijn vaste opdrachtgevers, heb ik de volledige huisstijl ontworpen.

In het logo wat ik voor Escape Den Bosch heb ontworpen, is een verwijzing te vinden naar het thema van één van de drie Escape Rooms: een Casino Escape Room.

Logo

escapedenbosch-logo-foto-wall.jpg
escapedenbosch-logo-def-black-v2-01.jpg
escapedenbosch-logo-def-white-v2-01.jpg
Logo Design

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Banners

Escape Den Bosch bevindt zich in de oude Zusterflat van 's-Hertogenbosch en was vaak onvindbaar voor de bezoekers. Aan mij was het de opdracht om de locatie zichtbaar te maken, wat resulteerde in twee aanzienlijke banners voor de ruiten van het pand.

Banner van Escape Den Bosch
Banner van Groepsuitjes Den Bosch

Spel Ontwerp

Bij Escape Den Bosch worden naast de drie Escape Rooms ook spellen aangeboden in de lounge, de zogenaamde Escape Loungespellen. Deze spellen hebben dezelfde thema's als twee van de drie Escape Rooms: een pokerthema en een martelthema.

Ieder team krijgt een pokerkoffer of een marteltas met allerlei attributen, raadsels en opdrachten. Beide spellen heb ik voor Escape Den Bosch ontworpen.

Terug naar Grafisch Ontwerp