Mysteryland 2014 — Flirting Trees

Opdrachtgever: Mysteryland / ID&T

Mysteryland is een festival voor dance muziek en vindt plaats in een bijzonder groene omgeving; het voormalig Floriade terrein in Haarlemmermeer. Om de context bij het festival te betrekken, wilde Mysteryland een groot aantal bomen laten "decoreren", zonder de bomen te beschadigen. De intentie met de boom-installatie was de festivalbezoeker een extra ervaring aan de beleving te geven.

Ik kwam met het idee om in de bomen drie kleurvolle vogels te laten schommelen. Verrassend genoeg koos Mysteryland mijn idee uit en toen had ik ineens mijn eerste officiële betaalde opdracht binnen! Op dat moment was ik nog student aan de AKV|St. Joost. In de afgelopen jaren heb ik mezelf enorm ontwikkeld, maar ik ben nog steeds zeer trots dat ik kan zeggen dat Mysteryland de eerste opdrachtgever is van mijn freelance carrière.

dskfjd
 
 

MYSTERYLAND COURANT

Jaar in, jaar uit bezoek ik vele festivals en na afloop bewaar ik altijd het magazine, de krant of flyer die er wordt uitgedeeld bij de uitgang van het festivalterrein. Dus dit is wat ik na afloop van Mysteryland ook deed. Terwijl ik nietsvermoedend door de Mysteryland Courant bladerde, kwam ik mijn werk tegen. Een prachtige beloning!

WORK IN PROGRESS

Terug naar Illustraties