The Box Company — Event Ontwerp

Opdrachtgever: The Box Company 
Projecten: Vrumona, Royal FloraHolland, Unilever Food Solutions, HP Enterprise, Total Specific Solutions en Eiffel

The Box Company verzorgt originele teambuilding­acti­vi­tei­ten voor grote groepen werknemers van internationale bedrijven waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving.

Sinds 2015 is The Box Company één van mijn vaste opdrachtgevers. In de afgelopen jaren hebben we samen voor gevestigde bedrijven als ABN Amro, Unilever Food Solutions en Nissan events vormgegeven. De huisstijlen van de bedrijven kunnen volledig worden meegenomen in alle ontwerpen, wat een persoonlijke touch geeft aan een uniek event.


Vrumona (2019)


Royal FloraHolland (2017)

Royal FloraHolland is een prominente coöperatie in de bloemen- en plantensector en verzorgt meer dan 90% van de Nederlandse handel op dat gebied. Het event stond in het teken van Royal FloraHolland 2020: hun missie om de sierteeltsector te laten bloeien. Het resulteerde in een design voor 10 vragenkaarten met een fleurig en rooskleurig vormgeving en elegante typografie.

floraholland-mockup-website.jpg

Unilever Food Solutions (2016)

Tijdens Kerstmis vond het event voor Unilever Food Solutions plaats, geheel in stijl. Naast de customized vragenkaarten verzorgde ik een Unilever logo in kerststijl.

unilever-christmaslogo-v2.jpg
unilever-mockup-vragenkaarten-groen.png

HP Enterprise (2016)

HPE is een multinational op het gebied van IT en technologie. Voor hun event kozen ze voor het design wat dichtbij hun huisstijl ligt, met de kenmerkende kleur groen waarmee het bedrijf wilt opvallen in een zee van blauwe tech industrie logo's.

hpe-mockup.png

Total Specific Solutions (2016)

TSS is een Europese toonaangevende onderneming in de softwaresector. Dit design hebben ze helaas niet gekozen voor hun event, maar het is mijn favoriet.

tss-mockup.png

EIFFEL (2015)

EIFFEL is een zakelijk dienstverlener die zwemster Ranomi Kromowidjojo sponsort. Voor het event van EIFFEL werd er naast de customized vragenkaarten een krant ontwikkeld. Hierin stonden voor de spelers enkele verborgen hints die zouden leiden naar het juiste antwoord op één van de vragen.


In opdracht van The Box Company heb ik voor de volgende bedrijven grafisch ontwerp mogen verzorgen voor hun events: ABN Amro, Antea Group, AFB International, Albert Heijn, ASML, ASR, AVROTROS, Axis, BAM, BCC, BDO, CCV, Cosis, Edelman, Eiffel, FrieslandCampina, Galapagos, Hewlett Packard Enterprise, Horizon, ING, Johnson & Johnson, Jong Management, Kadaster, KPMG, Landal, Linklaters, MSD, Nissan, NLO, Politie, PROVADA, Rockfon, Royal FloraHolland, TomTom, Total Specific Solutions, Unilever Food Solutions, Van Ede & Partners, Vanderlande, VConsyst, VodafoneZiggo, Vrumona, Waterlink, Woonstad Rotterdam, YARA, Zeeland Refinery

Terug naar Grafisch Ontwerp